1
Rohlíky nakrájejte na kostičky. Ve vetší pánvi s nepřilnavým dnem rozpusťte dvě lžíce másla a rohlíky opečte.
2
Chvíli předtím, než budou krásně zlaté, k nim přidejte pažitku a petrželku a promíchejte. Sejměte z ohně, přesypte do mističky a dejte stranou.
3
Zbývající máslo rozpusťte v polévkovém hrnci a osmahněte na něm cibuli, přidejte nadrobno nakrájenou bramboru, zalijte vývarem a vařte, aby brambora změkla.
4
Přidejte estragon a hrášek, tři minuty povařte a nakonec promixujte tyčovým mixérem. Osolte a opepřete, podávejte s krutony.
1
Rohlíky nakrájejte na kostičky. Ve vetší pánvi s nepřilnavým dnem rozpusťte dvě lžíce másla a rohlíky opečte.
2
Chvíli předtím, než budou krásně zlaté, k nim přidejte pažitku a petrželku a promíchejte. Sejměte z ohně, přesypte do mističky a dejte stranou.
3
Zbývající máslo rozpusťte v polévkovém hrnci a osmahněte na něm cibuli, přidejte nadrobno nakrájenou bramboru, zalijte vývarem a vařte, aby brambora změkla.
4
Přidejte estragon a hrášek, tři minuty povařte a nakonec promixujte tyčovým mixérem. Osolte a opepřete, podávejte s krutony.