Hrachovka se dříve servírovala na Štědrý den, než ustoupila dnešní rybí polévce. Pokud pochoutce z kapra neholdujete, ale chybí vám u vánoční večeře polévka, uvařte naši hrachovou. Připravuje se z neloupaného hrášku, takže ani nestrávíte věčnost přípravou.
Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Polévka
Ingredience
Složení
8 porcí
Hrách 500 g
Uzené maso
Cibule 1 ks
Hřebíček 6 ks
Bobkový list 2 ks
Mrkev 2 ks
Majoránka sušená 1 člž
Česnek 3 strouž.
Sůl
Pepř
Směs čerstvých bylinek 2,5 hrs.
Rohlík 6 ks
Máslo 3 plž
Hrách 500 g
Uzené maso
Cibule 1 ks
Hřebíček 6 ks
Bobkový list 2 ks
Mrkev 2 ks
Majoránka sušená 1 člž
Česnek 3 strouž.
Sůl
Pepř
Směs čerstvých bylinek 2,5 hrs.
Rohlík 6 ks
Máslo 3 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!