1
Maso, oloupanou cibuli, 2 překrojené, oloupané mrkve, oloupaný kousek celeru a svazek bylinek zalijte ve velkém hrnci dostatkem vody. Vařte na slabém ohni 2–3 hodiny.
2
Pak vyndejte maso i zeleninu a vývar přeceďte přes jemný cedník, vařenou zeleninu vyhoďte, maso pokrájejte a vraťte do polévky.
3
Mrkev navíc nastrouhejte a opečte ji na másle dokřupava, pak ji přendejte do polévky.
4
Udělejte knedlíčky: játra očistěte a pomelte, poté smíchejte s petrželkou, vejci, solí a strouhankou. Uvařte je v polévce, podávejte s petrželkou.
1
Maso, oloupanou cibuli, 2 překrojené, oloupané mrkve, oloupaný kousek celeru a svazek bylinek zalijte ve velkém hrnci dostatkem vody. Vařte na slabém ohni 2–3 hodiny.
2
Pak vyndejte maso i zeleninu a vývar přeceďte přes jemný cedník, vařenou zeleninu vyhoďte, maso pokrájejte a vraťte do polévky.
3
Mrkev navíc nastrouhejte a opečte ji na másle dokřupava, pak ji přendejte do polévky.
4
Udělejte knedlíčky: játra očistěte a pomelte, poté smíchejte s petrželkou, vejci, solí a strouhankou. Uvařte je v polévce, podávejte s petrželkou.