1
Rozpalte pánev a maso v ní na oleji osmahněte ze všech stran.
2
Vložte do hrnce spolu s kořením a očištěnou, podélně rozpůlenou zeleninou. Cibuli ponechejte s jednou vrstvou slupky, česnek opláchněte a odkrojte vrchní část se stopkou, obojí přidejte k masu.
3
Zalijte vodou zhruba 3 cm nad náplň hrnce a přiveďte k varu. Vařte minimálně 2 hodiny, můžete však vývar nechat táhnout i přes noc. Ze začátku vaření sbírejte pěnu.
4
Hotový vývar sceďte. Zeleninu nakrájejte, maso natrhejte a obojí vraťte do hrnce.
1
Rozpalte pánev a maso v ní na oleji osmahněte ze všech stran.
2
Vložte do hrnce spolu s kořením a očištěnou, podélně rozpůlenou zeleninou. Cibuli ponechejte s jednou vrstvou slupky, česnek opláchněte a odkrojte vrchní část se stopkou, obojí přidejte k masu.
3
Zalijte vodou zhruba 3 cm nad náplň hrnce a přiveďte k varu. Vařte minimálně 2 hodiny, můžete však vývar nechat táhnout i přes noc. Ze začátku vaření sbírejte pěnu.
4
Hotový vývar sceďte. Zeleninu nakrájejte, maso natrhejte a obojí vraťte do hrnce.