1
Obsah balení hovězího tataráku vložte do misky. Oloupejte a nakrájejte nadrobno 1 cibuli a důkladně promíchejte s masem. Osolte. Oddělte z jednoho vejce žloutek a přidejte k masu a promíchejte.
2
Připravte si prkýnko nebo talíř, pomocí kulatého tvořítka naservírujte tatarák.
3
Nakrájejte 4 plátky (250 g) Mistrovského chleba a opečte je na rozpálené grilovací pánvi z obou stran dozlatova. Oloupejte stroužek česneku a opečené topinky potřete z obou stran.
4
Hotový tatarák opepřete, ozdobte snítkou čerstvé petrželky nebo pažitky, pokud máte doma v květináči a rovnou podávejte.
1
Obsah balení hovězího tataráku vložte do misky. Oloupejte a nakrájejte nadrobno 1 cibuli a důkladně promíchejte s masem. Osolte. Oddělte z jednoho vejce žloutek a přidejte k masu a promíchejte.
2
Připravte si prkýnko nebo talíř, pomocí kulatého tvořítka naservírujte tatarák.
3
Nakrájejte 4 plátky (250 g) Mistrovského chleba a opečte je na rozpálené grilovací pánvi z obou stran dozlatova. Oloupejte stroužek česneku a opečené topinky potřete z obou stran.
4
Hotový tatarák opepřete, ozdobte snítkou čerstvé petrželky nebo pažitky, pokud máte doma v květináči a rovnou podávejte.