1
Oloupejte cibuli, nakrájejte ji na půlkolečka a v pánvi orestujte na rozpáleném oleji a másle.
2
Chilli papričku zbavte semínek, nadrobno nakrájejte a přidejte k cibuli. Přisypte cukr, lžičku soli a lístky tymiánu. Přilijte balsamikový ocet a za občasného míchání vařte 30 minut na mírném ohni.
3
U steaků pokojové teploty prořízněte vnější tukovou vrstvu na několika místech, aby se na grilu nekroutily. Osolte, opepřete a posypte chilli vločkami. Rozpálenou grilovací mřížku potřete špekem. Grilujte 2,5–6 minut z každé strany dle preference a tloušťky. Hotový T-bone steak zabalte do alobalu a nechte 5 minut odpočinout.
4
Steaky podávejte s cibulovým čatní.
1
Oloupejte cibuli, nakrájejte ji na půlkolečka a v pánvi orestujte na rozpáleném oleji a másle.
2
Chilli papričku zbavte semínek, nadrobno nakrájejte a přidejte k cibuli. Přisypte cukr, lžičku soli a lístky tymiánu. Přilijte balsamikový ocet a za občasného míchání vařte 30 minut na mírném ohni.
3
U steaků pokojové teploty prořízněte vnější tukovou vrstvu na několika místech, aby se na grilu nekroutily. Osolte, opepřete a posypte chilli vločkami. Rozpálenou grilovací mřížku potřete špekem. Grilujte 2,5–6 minut z každé strany dle preference a tloušťky. Hotový T-bone steak zabalte do alobalu a nechte 5 minut odpočinout.
4
Steaky podávejte s cibulovým čatní.