Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyHovězí stir-fry
Albert logoAlbert logo
  • Hovězí stir-fry

Hovězí stir-fry

Hovězí stir-fry
Velmi snadné
16-30 minut
5/5
Asijská
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Hovězí nudličky 300 g
  • Fazolky zelené 80 g
  • Vývar hovězí 150 ml
  • Mrkev 2 ks
  • Paprika červená 1 ks
  • Česnek 3 strouž.
  • Zázvor 2 cm
  • Rýže basmati BIO 400 g
  • Sojová omáčka 7 plž
  • Cukr třtinový 5 plž
  • Škrob kukuřičný 2 člž
  • Olej sezamový 2 plž
  • Rýžový ocet 1 plž
  • Sezam 2 plž
  • Sůl 1/2 člž
  • Koriandr čerstvý 1 hrs.
  • Hovězí nudličky 300 g
  • Fazolky zelené 80 g
  • Vývar hovězí 150 ml
  • Mrkev 2 ks
  • Paprika červená 1 ks
  • Česnek 3 strouž.
  • Zázvor 2 cm
  • Rýže basmati BIO 400 g
  • Sojová omáčka 7 plž
  • Cukr třtinový 5 plž
  • Škrob kukuřičný 2 člž
  • Olej sezamový 2 plž
  • Rýžový ocet 1 plž
  • Sezam 2 plž
  • Sůl 1/2 člž

Příprava

1
V misce smíchejte sójovou omáčku, 4 lžíce cukru, rozmělněný česnek, jemně nastrouhaný zázvor, sezam a škrob. Přelijte do uzavíratelného plastového sáčku, vložte nudličky masa, uzavřete, promíchejte a nechte v lednici 10 minut odležet.
2
Uvařte rýži dle návodu na obalu.
3
V další misce smíchejte ocet, lžíci oleje, zbylý cukr a sůl. Zeleninu očistěte, mrkev nakrájejte na široké nudle, papriku na nudličky. Vše naložte do octové marinády a nechte 5 minut odležet.
4
Rozpalte pánev, přijdete trošku oleje a maso restujte asi 2 minuty. Podlijte vývarem a ještě 3 minuty opékejte. Přidejte zeleninu, 1 minutu míchejte a odstavte z ohně.
5
Podávejte s rýží a čerstvým koriandrem.
1
V misce smíchejte sójovou omáčku, 4 lžíce cukru, rozmělněný česnek, jemně nastrouhaný zázvor, sezam a škrob. Přelijte do uzavíratelného plastového sáčku, vložte nudličky masa, uzavřete, promíchejte a nechte v lednici 10 minut odležet.
2
Uvařte rýži dle návodu na obalu.
3
V další misce smíchejte ocet, lžíci oleje, zbylý cukr a sůl. Zeleninu očistěte, mrkev nakrájejte na široké nudle, papriku na nudličky. Vše naložte do octové marinády a nechte 5 minut odležet.
4
Rozpalte pánev, přijdete trošku oleje a maso restujte asi 2 minuty. Podlijte vývarem a ještě 3 minuty opékejte. Přidejte zeleninu, 1 minutu míchejte a odstavte z ohně.
5
Podávejte s rýží a čerstvým koriandrem.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 6 dní

Od 20.11.2024 do 26.11.2024

Platný ještě 41 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 34 dní

Od 20.11.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 6 dní

Od 20.11.2024 do 26.11.2024

Platný ještě 13 dní

Od 13.11.2024 do 03.12.2024

Platný ještě 41 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 13 dní

Od 20.11.2024 do 03.12.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.