1
Očištěné maso vložte do marinády z prolisovaného česneku, cibule nakrájené najemno, pepře, oregana a piva. Nechte marinovat nejméně 6 hodin, ideálně přes noc.
2
Steak vložte na rozpálený olej. Použijte pánev s tlustým dnem a nepřilnavým povrchem.
4
Pro velmi jemně propečený steak (rare) opékejte 1,5–3 minuty z každé strany, pro středně propečený (medium) 3–5 minut z každé strany, pro kompletně propečený (well done) 5–7 minut z každé strany.
5
Vyjměte z pánve a nechte cca 3 minuty odpočinout.
1
Očištěné maso vložte do marinády z prolisovaného česneku, cibule nakrájené najemno, pepře, oregana a piva. Nechte marinovat nejméně 6 hodin, ideálně přes noc.
2
Steak vložte na rozpálený olej. Použijte pánev s tlustým dnem a nepřilnavým povrchem.
4
Pro velmi jemně propečený steak (rare) opékejte 1,5–3 minuty z každé strany, pro středně propečený (medium) 3–5 minut z každé strany, pro kompletně propečený (well done) 5–7 minut z každé strany.
5
Vyjměte z pánve a nechte cca 3 minuty odpočinout.