1
Maso nakrájejte na kostky, cibuli nasekejte najemno a mrkev nakrájejte na širší kolečka.
2
V hrnci rozpalte olej a maso na něm zprudka opečte. Poté ho vyjměte a ve výpeku orestujte cibuli. Přidejte prolisovaný česnek, bobkový list a mrkev a ještě chvíli restujte.
3
Zaprašte moukou, promíchejte, vložte zpátky maso a podlijte hovězím vývarem. Přidejte rajský protlak, kečup, worcesterovou omáčku, sůl a pepř.
4
Zmírněte plamen a duste 2–3 hodiny do změknutí. Občas zamíchejte, případně podlévejte trochou vody.
5
Když je maso měkké, vsypte do hrnce scezený hrášek a cizrnu a ještě 10 minut povařte. Podávejte s kouskem kváskového chleba nebo s vařenými brambory.
1
Maso nakrájejte na kostky, cibuli nasekejte najemno a mrkev nakrájejte na širší kolečka.
2
V hrnci rozpalte olej a maso na něm zprudka opečte. Poté ho vyjměte a ve výpeku orestujte cibuli. Přidejte prolisovaný česnek, bobkový list a mrkev a ještě chvíli restujte.
3
Zaprašte moukou, promíchejte, vložte zpátky maso a podlijte hovězím vývarem. Přidejte rajský protlak, kečup, worcesterovou omáčku, sůl a pepř.
4
Zmírněte plamen a duste 2–3 hodiny do změknutí. Občas zamíchejte, případně podlévejte trochou vody.
5
Když je maso měkké, vsypte do hrnce scezený hrášek a cizrnu a ještě 10 minut povařte. Podávejte s kouskem kváskového chleba nebo s vařenými brambory.