Dušená jídla z jednoho hrnce v zimě prostě milujeme a jsou nedílnou součástí české domácí kuchyně. Klasickou kombinaci hovězího masa s mrkví a hráškem jsme tentokrát připravili s cizrnou.
Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Bez laktózy
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Hovězí krk 1 kg
Cibule 2 ks
Mrkev 4 ks
Bobkový list 1 ks
Česnek 2 strouž.
Mouka hladká 2 plž
Olej slunečnicový 4 plž
Vývar hovězí 1 l
Rajský protlak 120 g
Kečup 2 plž
Worcesterová omáčka 1 plž
Hrášek sterilovaný 150 g
Pepř
Cizrna sterilovaná 150 g
Sůl
Hovězí krk 1 kg
Cibule 2 ks
Mrkev 4 ks
Bobkový list 1 ks
Česnek 2 strouž.
Mouka hladká 2 plž
Olej slunečnicový 4 plž
Vývar hovězí 1 l
Rajský protlak 120 g
Kečup 2 plž
Worcesterová omáčka 1 plž
Hrášek sterilovaný 150 g
Pepř
Cizrna sterilovaná 150 g
Sůl
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!