1
Předehřejte troubu na 160 °C. Olej a máslo rozehřejte ve větším kastrolu s ohnivzdornými uchy. Opečte cibuli a lístky šalvěje, směs míchejte 3–4 minuty. Maso osolte, poprašte moukou a opečte ho ze všech stran, aby se zatáhlo – raději ho opékejte po částech, aby se nezačalo dusit.
2
Přidejte zeleninu s protlakem a také nechte chvilku opékat. Zalijte vývarem, vhoďte brambory, osolte a přiveďte k varu. Přikryjte pokličkou a směs přesuňte do předehřáté trouby.
3
Duste asi 3–4 hodiny, až bude maso měkké. Promíchejte citronovou kůru, rozmarýn a česnek, směsí ozdobte jídlo na talířích. Podávejte s čerstvým chlebem.
1
Předehřejte troubu na 160 °C. Olej a máslo rozehřejte ve větším kastrolu s ohnivzdornými uchy. Opečte cibuli a lístky šalvěje, směs míchejte 3–4 minuty. Maso osolte, poprašte moukou a opečte ho ze všech stran, aby se zatáhlo – raději ho opékejte po částech, aby se nezačalo dusit.
2
Přidejte zeleninu s protlakem a také nechte chvilku opékat. Zalijte vývarem, vhoďte brambory, osolte a přiveďte k varu. Přikryjte pokličkou a směs přesuňte do předehřáté trouby.
3
Duste asi 3–4 hodiny, až bude maso měkké. Promíchejte citronovou kůru, rozmarýn a česnek, směsí ozdobte jídlo na talířích. Podávejte s čerstvým chlebem.