1
Troubu předehřejte na 160 °C. Maso nakrájejte na 3cm kostky, osolte a opepřete. Na lžíci oleje opečte po částech maso dozlatova, zaprašte paprikou, promíchejte a dejte stranou do velkého pekáčku.
2
Slaninu nakrájejte na kostičky a nechte ji pomalu vypéct. Přidejte k masu.
3
Nadrobno pokrájenou cibuli, mrkev, řapíkatý celer a červenou papriku smažte na mírném ohni 15 minut. Přidejte třtinový cukr, česnek, rajčatový protlak a bobkové listy. Chvíli společně smažte. Přidejte víno a nechte zredukovat na polovinu.
4
Zeleninu, rajčata z plechovky, vývar a 150 ml vody přidejte k masu. Osolte, opepřete a dejte do vyhřáté trouby. Pod pokličkou vařte 3 hodiny.
5
Chvíli před koncem uvařte rýži Lagris podle návodu.
6
Masové ragú servírujte s rýží.
7
TIP_ vylepšete si ragů přidáním papriky
8
VITAMIN C - přispívá k normální funkci imunitního systému
1
Troubu předehřejte na 160 °C. Maso nakrájejte na 3cm kostky, osolte a opepřete. Na lžíci oleje opečte po částech maso dozlatova, zaprašte paprikou, promíchejte a dejte stranou do velkého pekáčku.
2
Slaninu nakrájejte na kostičky a nechte ji pomalu vypéct. Přidejte k masu.
3
Nadrobno pokrájenou cibuli, mrkev, řapíkatý celer a červenou papriku smažte na mírném ohni 15 minut. Přidejte třtinový cukr, česnek, rajčatový protlak a bobkové listy. Chvíli společně smažte. Přidejte víno a nechte zredukovat na polovinu.
4
Zeleninu, rajčata z plechovky, vývar a 150 ml vody přidejte k masu. Osolte, opepřete a dejte do vyhřáté trouby. Pod pokličkou vařte 3 hodiny.
5
Chvíli před koncem uvařte rýži Lagris podle návodu.
6
Masové ragú servírujte s rýží.
7
TIP_ vylepšete si ragů přidáním papriky
8
VITAMIN C - přispívá k normální funkci imunitního systému