ReceptyHovězí queensland steak s pálivými bylinkami
Hovězí queensland steak s pálivými bylinkami
Velmi snadné
16-30 minut
4/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Česnek 4 strouž.
Sůl 1 plž
Pepř 1 člž
Pepř kajenský 1 člž
Tymián čerstvý 1 plž
Rozmarýn čerstvý 1 plž
Šalvěj sušená 1 člž
Hovězí steak Queensland 4 ks
Olej slunečnicový
Česnek 4 strouž.
Sůl 1 plž
Pepř 1 člž
Pepř kajenský 1 člž
Tymián čerstvý 1 plž
Rozmarýn čerstvý 1 plž
Šalvěj sušená 1 člž
Hovězí steak Queensland 4 ks
Olej slunečnicový
Příprava
1
Česnek utřete se solí a poté přidejte pepř a nasekané bylinky. Hovězí queensland steaky lehce poklepejte dlaní a po obou stranách důkladně vetřete bylinkovou směs, doslova ji vpracujte do masa.
2
Na těžkou pánev se silným dnem vložte připravené maso potřené olejem a opečte z obou stran, podle toho, jak propečený steak chcete mít (viz strana 25). Po upečení je vhodné nechat maso chvíli odpočívat na talíři, který zakryjete alobalem.
1
Česnek utřete se solí a poté přidejte pepř a nasekané bylinky. Hovězí queensland steaky lehce poklepejte dlaní a po obou stranách důkladně vetřete bylinkovou směs, doslova ji vpracujte do masa.
2
Na těžkou pánev se silným dnem vložte připravené maso potřené olejem a opečte z obou stran, podle toho, jak propečený steak chcete mít (viz strana 25). Po upečení je vhodné nechat maso chvíli odpočívat na talíři, který zakryjete alobalem.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!