Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyHovězí po burgundsku (boeuf bourguignon)
Albert logoAlbert logo
  • Hovězí po burgundsku (boeuf bourguignon)

Hovězí po burgundsku (boeuf bourguignon)

Hovězí po burgundsku (boeuf bourguignon)
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Francouzská
Sváteční
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Sůl
  • Hovězí zadní 1 kg
  • Pepř
  • Mrkev 150 g
  • Slanina 100 g
  • Cibule 120 g
  • Celer 120 g
  • Česnek 2 strouž.
  • Olej slunečnicový 20 ml
  • Řapíkatý celer 1 řap.
  • Rajský protlak 70 g
  • Voda 500 ml
  • Červené víno 500 ml
  • Bujón hovězí 1 ks
  • Tymián čerstvý 2 snít.
  • Šalvěj sušená 1/2 člž
  • Rozmarýn čerstvý 1 snít.
  • Bobkový list 2 ks
  • Žampiony 200 g
  • Máslo 10 g
  • Sůl
  • Hovězí zadní 1 kg
  • Pepř
  • Mrkev 150 g
  • Slanina 100 g
  • Cibule 120 g
  • Celer 120 g
  • Česnek 2 strouž.
  • Olej slunečnicový 20 ml
  • Řapíkatý celer 1 řap.
  • Rajský protlak 70 g
  • Voda 500 ml
  • Červené víno 500 ml
  • Bujón hovězí 1 ks
  • Tymián čerstvý 2 snít.
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.