Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyHovězí pečeně s černým česnekem a rozmarýnovou polentou
Albert logoAlbert logo
  • Hovězí pečeně s černým česnekem a rozmarýnovou polentou

Hovězí pečeně s černým česnekem a rozmarýnovou polentou

Už jste vyzkoušeli černý česnek? Není to nová odrůda, ale speciální úprava. Takto zpracovaný česnek ztmavne a jeho chuť se zjemní. Na tuhle pečeni můžete s klidem pozvat důležité hosty, jemné maso a bohatá příloha jsou pro velkou hostinu jako dělané.
Hovězí pečeně s černým česnekem a rozmarýnovou polentou
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Sous Vide
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Hovězí pečeně sous-vide s černým česnekem 640 g
  • Fazolky zelené 500 g
  • Sůl
  • Polenta 200 g
  • Ředkvičky 20 ks
  • Olej slunečnicový 2 plž
  • Rozmarýn čerstvý 1 plž
  • Česnek 2 strouž.
  • Máslo 50 g
  • Hovězí pečeně sous-vide s černým česnekem 640 g
  • Fazolky zelené 500 g
  • Sůl
  • Polenta 200 g
  • Ředkvičky 20 ks
  • Olej slunečnicový 2 plž
  • Rozmarýn čerstvý 1 plž
  • Česnek 2 strouž.
  • Máslo 50 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.