ReceptyHovězí pečeně s černým česnekem a rozmarýnovou polentou
Hovězí pečeně s černým česnekem a rozmarýnovou polentou
Už jste vyzkoušeli černý česnek? Není to nová odrůda, ale speciální úprava. Takto zpracovaný česnek ztmavne a jeho chuť se zjemní. Na tuhle pečeni můžete s klidem pozvat důležité hosty, jemné maso a bohatá příloha jsou pro velkou hostinu jako dělané.
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Sous Vide
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Hovězí pečeně sous-vide s černým česnekem 640 g
Fazolky zelené 500 g
Sůl
Polenta 200 g
Ředkvičky 20 ks
Olej slunečnicový 2 plž
Rozmarýn čerstvý 1 plž
Česnek 2 strouž.
Máslo 50 g
Hovězí pečeně sous-vide s černým česnekem 640 g
Fazolky zelené 500 g
Sůl
Polenta 200 g
Ředkvičky 20 ks
Olej slunečnicový 2 plž
Rozmarýn čerstvý 1 plž
Česnek 2 strouž.
Máslo 50 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!