ReceptyHovězí maso na pivu
Albert logoAlbert logo
  • Hovězí maso na pivu

Hovězí maso na pivu

Hovězí maso na pivu
Snadné
Více než 60 minut
0/5

Ingredience

Složení
1 porcí
  • Řapíkatý celer 2 řap.
  • Cibule 2 ks
  • Hovězí plec 500 g
  • Mrkev 2 ks
  • Bobkový list 2 ks
  • Olej olivový
  • Mouka hladká 1 plž
  • Černé pivo 450 ml
  • Rajčata v plechovce 400 g
  • Sůl
  • Pepř
  • Řapíkatý celer 2 řap.
  • Cibule 2 ks
  • Hovězí plec 500 g
  • Mrkev 2 ks
  • Bobkový list 2 ks
  • Olej olivový
  • Mouka hladká 1 plž
  • Černé pivo 450 ml
  • Rajčata v plechovce 400 g
  • Sůl
  • Pepř
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.