ReceptyHovězí líčka s červeným vínem, lanýži a kořenovou zeleninou
Hovězí líčka s červeným vínem, lanýži a kořenovou zeleninou
Noblesní pečeně s lanýži potřebuje přílohu, která zasytí a zároveň nepřehluší všechny skvělé chutě, které už v mase jsou. Pečená kořenová zelenina jen ovoněná tymiánem tuto úlohu splňuje na jedničku.
Velmi snadné
46-60 minut
0/5
Sous Vide
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Hovězí líčka sous-vide s příchutí červeného vína a lanýžů 700 g
Pastinák 400 g
Mrkev 400 g
Česnek 3 strouž.
Olej olivový 4 plž
Sůl
Pepř
Med 2,5 plž
Tymián čerstvý 2 plž
Citronová šťáva 2 plž
Hovězí líčka sous-vide s příchutí červeného vína a lanýžů 700 g
Pastinák 400 g
Mrkev 400 g
Česnek 3 strouž.
Olej olivový 4 plž
Sůl
Pepř
Med 2,5 plž
Tymián čerstvý 2 plž
Citronová šťáva 2 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!