1
Maso nakrájejte na kostky a osolte.
2
Na rozpuštěném másle nechte nejprve zesklovatět cibuli nakrájenou na kostičky.
3
Pak přihoďte nakrájenou slaninu a opečte.
4
Nakonec přidejte nakrájenou kližku a opečte ze všech stran.
5
Podlijte červeným vínem a vývarem, přidejte koření, bylinky, citronovou kůru a rajský protlak a nechte pod pokličkou dusit.
6
Když je maso již téměř měkké, odeberte trochu omáčky do misky a nadrobte k ní střídku ze dvou krajíců chleba na zahuštění omáčky.
7
Dobře rozetřete na hladkou kaši a potom vmíchejte zpátky k masu. Guláš dochuťte povidly a vařte do úplného změknutí.
1
Maso nakrájejte na kostky a osolte.
2
Na rozpuštěném másle nechte nejprve zesklovatět cibuli nakrájenou na kostičky.
3
Pak přihoďte nakrájenou slaninu a opečte.
4
Nakonec přidejte nakrájenou kližku a opečte ze všech stran.
5
Podlijte červeným vínem a vývarem, přidejte koření, bylinky, citronovou kůru a rajský protlak a nechte pod pokličkou dusit.
6
Když je maso již téměř měkké, odeberte trochu omáčky do misky a nadrobte k ní střídku ze dvou krajíců chleba na zahuštění omáčky.
7
Dobře rozetřete na hladkou kaši a potom vmíchejte zpátky k masu. Guláš dochuťte povidly a vařte do úplného změknutí.