Guláš z kance nebo srnčího masa má v české kuchyni výsostné postavení. Maso na jeho přípravu ale nemusí být vždy po ruce, a proto tento recept přináší alternativu plnou mysliveckých chutí a vůní skoro k nerozeznání od pravé divočiny.
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Hovězí kližka 750 g
Sůl
Cibule 2 ks
Vývar 250 ml
Červené víno 400 ml
Bobkový list 2 ks
Nové koření mleté 1 člž
Pepř 1 člž
Jalovec 1/2 člž
Citronová kůra
Tymián čerstvý 2 snít.
Rajský protlak 50 g
Chléb 2 ks
Povidla švestková 2 plž
Máslo 2 plž
Slanina vcelku 100 g
Hovězí kližka 750 g
Sůl
Cibule 2 ks
Vývar 250 ml
Červené víno 400 ml
Bobkový list 2 ks
Nové koření mleté 1 člž
Pepř 1 člž
Jalovec 1/2 člž
Citronová kůra
Tymián čerstvý 2 snít.
Rajský protlak 50 g
Chléb 2 ks
Povidla švestková 2 plž
Máslo 2 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!