Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyHovězí guláš nadivoko s červeným vínem
Albert logoAlbert logo
  • Hovězí guláš nadivoko s červeným vínem

Hovězí guláš nadivoko s červeným vínem

Guláš z kance nebo srnčího masa má v české kuchyni výsostné postavení. Maso na jeho přípravu ale nemusí být vždy po ruce, a proto tento recept přináší alternativu plnou mysliveckých chutí a vůní skoro k nerozeznání od pravé divočiny.
Hovězí guláš nadivoko s červeným vínem
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Hovězí kližka 750 g
  • Sůl
  • Cibule 2 ks
  • Vývar 250 ml
  • Červené víno 400 ml
  • Bobkový list 2 ks
  • Nové koření mleté 1 člž
  • Pepř 1 člž
  • Jalovec 1/2 člž
  • Citronová kůra
  • Tymián čerstvý 2 snít.
  • Rajský protlak 50 g
  • Chléb 2 ks
  • Povidla švestková 2 plž
  • Máslo 2 plž
  • Slanina vcelku 100 g
  • Hovězí kližka 750 g
  • Sůl
  • Cibule 2 ks
  • Vývar 250 ml
  • Červené víno 400 ml
  • Bobkový list 2 ks
  • Nové koření mleté 1 člž
  • Pepř 1 člž
  • Jalovec 1/2 člž
  • Citronová kůra
  • Tymián čerstvý 2 snít.
  • Rajský protlak 50 g
  • Chléb 2 ks
  • Povidla švestková 2 plž
  • Máslo 2 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.