1
Kečup smíchejte s majonézou a chilli pastou a dejte do chladu stranou. Mleté maso osolte a opepřete a pak z masa vlhkýma studenýma rukama vytvarujte 4 burgery. Všechny půlky rozříznutých bulek nasucho ogrilujte.
2
Plátky ananasu osušte a zlehka je potřete olejem. Pak je z obou stran ogrilujte, aby povrch lehce zkaramelizoval – trvá to asi 4 minuty. Poté ogrilujte rovněž burgery.
3
Z každého vejce usmažte volské oko. Spodní díly bulek potřete kečupovou majonézou, navrch dejte vždy po listu salátu, grilovaný ananas, burger, po dvou kolečkách rajčete a volské oko. Přiklopte horním dílem a podávejte.
1
Kečup smíchejte s majonézou a chilli pastou a dejte do chladu stranou. Mleté maso osolte a opepřete a pak z masa vlhkýma studenýma rukama vytvarujte 4 burgery. Všechny půlky rozříznutých bulek nasucho ogrilujte.
2
Plátky ananasu osušte a zlehka je potřete olejem. Pak je z obou stran ogrilujte, aby povrch lehce zkaramelizoval – trvá to asi 4 minuty. Poté ogrilujte rovněž burgery.
3
Z každého vejce usmažte volské oko. Spodní díly bulek potřete kečupovou majonézou, navrch dejte vždy po listu salátu, grilovaný ananas, burger, po dvou kolečkách rajčete a volské oko. Přiklopte horním dílem a podávejte.