Ze sušených, nebo čerstvě posbíraných hub můžete uvařit výbornou smetanovou polévku. Houbovou polévku můžete také ochutit sýrem nebo zeleninou.
Snadné
46-60 minut
0/5
Polévka
Ingredience
Složení
1 porcí
Houby sušené 20 g
Hřiby
Olej olivový 4 plž
Žampiony 1 kg
Cibule 1 ks
Řapíkatý celer 1 řap.
Chilli vločky
Mouka hladká 75 g
Smetana na vaření 80 ml
Bujón zeleninový 2 ks
Cheddar strouhaný 50 g
Pepř
Sůl
Máslo 50 g
Houby sušené 20 g
Hřiby
Olej olivový 4 plž
Žampiony 1 kg
Cibule 1 ks
Řapíkatý celer 1 řap.
Chilli vločky
Mouka hladká 75 g
Smetana na vaření 80 ml
Bujón zeleninový 2 ks
Cheddar strouhaný 50 g
Pepř
Sůl
Máslo 50 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!