1
Dno dortové formy potáhněte igelitovou fólií na potraviny. Nasaďte obrubu a zavřete, okraje fólie nechte koukat ven.
2
Devět Horalek nalámejte do mixéru a rozsekejte na drobky. Přilijte rozpuštěné máslo, promíchejte a naneste na dno formy. Uhlaďte a nechte v lednici zatuhnout.
3
Na krém ušlehejte šlehačku s vanilkovým cukrem. V jiné míse ušlehejte žervé a poté do něj vmíchejte šlehačku. Na zatuhlý korpus naneste trochu krému a posypte nalámanými Horalkami. Opět dejte trochu krému a postup opakujte. Dejte do lednice aspoň na dvě hodiny, aby se krém zpevnil.
4
Hotový dort ozdobte nalámanými Horalkami a ovocem.
1
Dno dortové formy potáhněte igelitovou fólií na potraviny. Nasaďte obrubu a zavřete, okraje fólie nechte koukat ven.
2
Devět Horalek nalámejte do mixéru a rozsekejte na drobky. Přilijte rozpuštěné máslo, promíchejte a naneste na dno formy. Uhlaďte a nechte v lednici zatuhnout.
3
Na krém ušlehejte šlehačku s vanilkovým cukrem. V jiné míse ušlehejte žervé a poté do něj vmíchejte šlehačku. Na zatuhlý korpus naneste trochu krému a posypte nalámanými Horalkami. Opět dejte trochu krému a postup opakujte. Dejte do lednice aspoň na dvě hodiny, aby se krém zpevnil.
4
Hotový dort ozdobte nalámanými Horalkami a ovocem.