Připravte si hermelín středomořský podle našeho receptu. Tento pokrm kombinuje tradiční český sýr s chutěmi Středomoří.
Velmi snadné
0-15 minut
0/5
Česká
Vegetariánské
Párty
Hlavní chod
Ingredience
Složení
1 porcí
Kapary 1 člž
Česnek 1 strouž.
Rajčata krájená v plechovce 1 plž
Olej olivový 1 člž
Bazalka čerstvá 1 hrs.
Sůl
Pepř
Hermelín 1 ks
Rozmarýn čerstvý 2 snít.
Kapary 1 člž
Česnek 1 strouž.
Rajčata krájená v plechovce 1 plž
Olej olivový 1 člž
Bazalka čerstvá 1 hrs.
Sůl
Pepř
Hermelín 1 ks
Rozmarýn čerstvý 2 snít.
Příprava
1
Smíchejte všechny suroviny a naneste na hermelín ze všech stran. Osolte a opepřete.
2
Připravte si čtverec alobalu a do středu položte hermelín. Zabalte a nechte 20 minut odležet.
3
Vložte na rozpálený rošt a 5–7 minut grilujte.
4
Před podáváním posypte čerstvými bylinkami.
1
Smíchejte všechny suroviny a naneste na hermelín ze všech stran. Osolte a opepřete.
2
Připravte si čtverec alobalu a do středu položte hermelín. Zabalte a nechte 20 minut odležet.
3
Vložte na rozpálený rošt a 5–7 minut grilujte.
4
Před podáváním posypte čerstvými bylinkami.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!