1
Předehřejte troubu na 200 °C.
2
Na pánvi rozpalte olivový olej, přidejte rajčata, česnek, sůl a pepř a nechte 10 minut vařit. Na závěr přisypte nasekanou čerstvou bazalku a malý rajčatový protlak.
3
Do zapékací misky dejte trochu připravené rajčatové směsi, na ni rozložte ryby. Zbytek omáčky nalijte přímo na ně, obklopte je plátky citronu, olivami a rozmarýnem. Osolte a opepřete.
4
Pečte asi 15 minut, dokud nejsou ryby propečené.
1
Předehřejte troubu na 200 °C.
2
Na pánvi rozpalte olivový olej, přidejte rajčata, česnek, sůl a pepř a nechte 10 minut vařit. Na závěr přisypte nasekanou čerstvou bazalku a malý rajčatový protlak.
3
Do zapékací misky dejte trochu připravené rajčatové směsi, na ni rozložte ryby. Zbytek omáčky nalijte přímo na ně, obklopte je plátky citronu, olivami a rozmarýnem. Osolte a opepřete.
4
Pečte asi 15 minut, dokud nejsou ryby propečené.