1
Na 4 lžících oleje osmahněte pokrájenou cibuli. Přisypte k masu spolu s rozmělněným česnekem, tymiánem, solí, pepřem a promíchejte.
2
Z masové směsi vytvarujte 4 hamburgery. Do pánve přilijte 2 lžíce oleje a opékejte v ní hamburgery z každé strany 8 minut.
3
Rozehřejte pánev a ananas v ní opečte z obou stran, 3 minuty. Pánev vytřete papírovým ubrouskem a opečte v ní vnitřní strany rozpůlených hamburgerových bulek.
4
Na omáčku rozmíchejte ananasový džus, škrob, omáčku teriyaki a rýžový ocet. Červenou cibuli nakrájejte na kolečka a koriandr nasekejte.
5
Spodní díly housek namažte omáčkou, obložte salátem, masem, kolečky cibule, ananasem a sekaným koriandrem. Zakápněte omáčkou a přiklopte vrchní houskou.
1
Na 4 lžících oleje osmahněte pokrájenou cibuli. Přisypte k masu spolu s rozmělněným česnekem, tymiánem, solí, pepřem a promíchejte.
2
Z masové směsi vytvarujte 4 hamburgery. Do pánve přilijte 2 lžíce oleje a opékejte v ní hamburgery z každé strany 8 minut.
3
Rozehřejte pánev a ananas v ní opečte z obou stran, 3 minuty. Pánev vytřete papírovým ubrouskem a opečte v ní vnitřní strany rozpůlených hamburgerových bulek.
4
Na omáčku rozmíchejte ananasový džus, škrob, omáčku teriyaki a rýžový ocet. Červenou cibuli nakrájejte na kolečka a koriandr nasekejte.
5
Spodní díly housek namažte omáčkou, obložte salátem, masem, kolečky cibule, ananasem a sekaným koriandrem. Zakápněte omáčkou a přiklopte vrchní houskou.