1
Nejdříve si připravte zkaramelizovanou cibulku. V kastrolu rozehřejte olej, přidejte cibuli nakrájenou na kolečka, osolte a na mírném ohni opékejte, až zesklovatí. Pak cibuli zasypte cukrem a opékejte, aby zezlátla. Teprve potom podlijte trochou vína smíchaného s balzamikovým octem. Za občasného míchání nechte pod pokličkou karamelizovat asi 15 minut.
2
Mezitím si připravte burgery. Obsah klobásy vymáčkněte ze střívka a smíchejte ho s bylinkami, citronovou kůrou, česnekem a bílkem.
3
Vytvarujte placičky, potřete je olejem a grilujte v troubě nebo v kontaktním grilu přibližně 4 minuty z každé strany, aby byly zlatohnědé a propečené.
4
V grilu rozpečte i rozpůlené žemle.
5
Křupavé žemle naplňte lístky čerstvého špenátu, grilovanými placičkami a karamelizovanou cibulkou.
1
Nejdříve si připravte zkaramelizovanou cibulku. V kastrolu rozehřejte olej, přidejte cibuli nakrájenou na kolečka, osolte a na mírném ohni opékejte, až zesklovatí. Pak cibuli zasypte cukrem a opékejte, aby zezlátla. Teprve potom podlijte trochou vína smíchaného s balzamikovým octem. Za občasného míchání nechte pod pokličkou karamelizovat asi 15 minut.
2
Mezitím si připravte burgery. Obsah klobásy vymáčkněte ze střívka a smíchejte ho s bylinkami, citronovou kůrou, česnekem a bílkem.
3
Vytvarujte placičky, potřete je olejem a grilujte v troubě nebo v kontaktním grilu přibližně 4 minuty z každé strany, aby byly zlatohnědé a propečené.
4
V grilu rozpečte i rozpůlené žemle.
5
Křupavé žemle naplňte lístky čerstvého špenátu, grilovanými placičkami a karamelizovanou cibulkou.