Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyHalloweenský cheeseburger s chilli BBQ omáčkou
Albert logoAlbert logo
  • Halloweenský cheeseburger s chilli BBQ omáčkou

Halloweenský cheeseburger s chilli BBQ omáčkou

Halloweenský cheeseburger s chilli BBQ omáčkou
Snadné
31-45 minut
0/5
Americká
Halloween
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Kečup 5 plž
  • Cukr třtinový 2 plž
  • Sriracha 2 plž
  • Rýžový ocet 1 plž
  • Worcesterová omáčka 1 plž
  • Hamburgerová bulka 4 ks
  • Máslo 20 g
  • Cibule červená 2 ks
  • Rajče 2 ks
  • Salát Little gem
  • Paprika červená 4 ks
  • Sůl
  • Pepř
  • Hovězí burger Halloween 4 ks
  • Olej
  • Cheddar plátky 8 plát.
  • Kečup 5 plž
  • Cukr třtinový 2 plž
  • Sriracha 2 plž
  • Rýžový ocet 1 plž
  • Worcesterová omáčka 1 plž
  • Hamburgerová bulka 4 ks
  • Máslo 20 g
  • Cibule červená 2 ks
  • Rajče 2 ks
  • Salát Little gem
  • Paprika červená 4 ks
  • Sůl
  • Pepř
  • Hovězí burger Halloween 4 ks
  • Olej

Příprava

1
V menším hrnci připravte omáčku z 5 lžic kečupu, 2 lžic třtinového cukru, 2 lžic omáčky sriracha, lžíce rýžového octa a lžíce worcesterské omáčky. Směs za stálého míchání přiveďte k varu, vařte jednu minutu, dejte stranou a nechte vychladnout.
2
Rozkrojte 4 hamburgerové bulky napůl. Do horní poloviny bulky ze strany vykrojte malým nožem dvě oči ve tvaru trojúhelníku a do vršku malé kolečko pro upevnění stopky z papriky. Všechnu zeleninu omyjte, cibule oloupejte a spolu s rajčaty nakrájejte na kolečka. Salát rozdělte na jednotlivé listy. Z papriky vykrojte zelené stopky a trojúhelníčky do očí.
3
Na rozehřátou pánev dejte na minutu zlehka rozpéct vnitřní strany bulek. Poté namažte vnitřní strany opečených bulek lžící omáčky a na spodní bulku položte listy salátu, kolečko rajčete a cibule.
4
Halloweenské burgery opečte na pánvi na 2 lžících oleje, asi 4 minuty z každé strany. Po otočení vložte na opečenou stranu 2 plátky sýra cheddar a nechte roztéct. Opečené burgery vložte na připravené bulky a přikryjte horní polovinou bulky se zasazenýma očkama a zelenou stopkou a burgeroví strašáci jsou připraveni k nakousnutí.
1
V menším hrnci připravte omáčku z 5 lžic kečupu, 2 lžic třtinového cukru, 2 lžic omáčky sriracha, lžíce rýžového octa a lžíce worcesterské omáčky. Směs za stálého míchání přiveďte k varu, vařte jednu minutu, dejte stranou a nechte vychladnout.
2
Rozkrojte 4 hamburgerové bulky napůl. Do horní poloviny bulky ze strany vykrojte malým nožem dvě oči ve tvaru trojúhelníku a do vršku malé kolečko pro upevnění stopky z papriky. Všechnu zeleninu omyjte, cibule oloupejte a spolu s rajčaty nakrájejte na kolečka. Salát rozdělte na jednotlivé listy. Z papriky vykrojte zelené stopky a trojúhelníčky do očí.
3
Na rozehřátou pánev dejte na minutu zlehka rozpéct vnitřní strany bulek. Poté namažte vnitřní strany opečených bulek lžící omáčky a na spodní bulku položte listy salátu, kolečko rajčete a cibule.
4
Halloweenské burgery opečte na pánvi na 2 lžících oleje, asi 4 minuty z každé strany. Po otočení vložte na opečenou stranu 2 plátky sýra cheddar a nechte roztéct. Opečené burgery vložte na připravené bulky a přikryjte horní polovinou bulky se zasazenýma očkama a zelenou stopkou a burgeroví strašáci jsou připraveni k nakousnutí.

Hodnocení

Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 6 dní

Od 09.10.2024 do 15.10.2024

Platný ještě 13 dní

Od 09.10.2024 do 22.10.2024

Platný ještě 6 dní

Od 09.10.2024 do 15.10.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.