1
V menším hrnci připravte omáčku z 5 lžic kečupu, 2 lžic třtinového cukru, 2 lžic omáčky sriracha, lžíce rýžového octa a lžíce worcesterské omáčky. Směs za stálého míchání přiveďte k varu, vařte jednu minutu, dejte stranou a nechte vychladnout.
2
Rozkrojte 4 hamburgerové bulky napůl. Do horní poloviny bulky ze strany vykrojte malým nožem dvě oči ve tvaru trojúhelníku a do vršku malé kolečko pro upevnění stopky z papriky. Všechnu zeleninu omyjte, cibule oloupejte a spolu s rajčaty nakrájejte na kolečka. Salát rozdělte na jednotlivé listy. Z papriky vykrojte zelené stopky a trojúhelníčky do očí.
3
Na rozehřátou pánev dejte na minutu zlehka rozpéct vnitřní strany bulek. Poté namažte vnitřní strany opečených bulek lžící omáčky a na spodní bulku položte listy salátu, kolečko rajčete a cibule.
4
Halloweenské burgery opečte na pánvi na 2 lžících oleje, asi 4 minuty z každé strany. Po otočení vložte na opečenou stranu 2 plátky sýra cheddar a nechte roztéct. Opečené burgery vložte na připravené bulky a přikryjte horní polovinou bulky se zasazenýma očkama a zelenou stopkou a burgeroví strašáci jsou připraveni k nakousnutí.
1
V menším hrnci připravte omáčku z 5 lžic kečupu, 2 lžic třtinového cukru, 2 lžic omáčky sriracha, lžíce rýžového octa a lžíce worcesterské omáčky. Směs za stálého míchání přiveďte k varu, vařte jednu minutu, dejte stranou a nechte vychladnout.
2
Rozkrojte 4 hamburgerové bulky napůl. Do horní poloviny bulky ze strany vykrojte malým nožem dvě oči ve tvaru trojúhelníku a do vršku malé kolečko pro upevnění stopky z papriky. Všechnu zeleninu omyjte, cibule oloupejte a spolu s rajčaty nakrájejte na kolečka. Salát rozdělte na jednotlivé listy. Z papriky vykrojte zelené stopky a trojúhelníčky do očí.
3
Na rozehřátou pánev dejte na minutu zlehka rozpéct vnitřní strany bulek. Poté namažte vnitřní strany opečených bulek lžící omáčky a na spodní bulku položte listy salátu, kolečko rajčete a cibule.
4
Halloweenské burgery opečte na pánvi na 2 lžících oleje, asi 4 minuty z každé strany. Po otočení vložte na opečenou stranu 2 plátky sýra cheddar a nechte roztéct. Opečené burgery vložte na připravené bulky a přikryjte horní polovinou bulky se zasazenýma očkama a zelenou stopkou a burgeroví strašáci jsou připraveni k nakousnutí.