1
Ve středně velké misce smíchejte pivo, sójovou omáčku a med. Promíchejte s prolisovaným česnekem a na kolečka nakrájenou šalotkou.
2
Maso nakrájejte na plátky a lehce naklepejte. Z obou stran posypte solí a pepřem.
3
Poté je naložte do připravené marinády a nechte odležet minimálně 3 hodiny, nejlépe však přes noc.
4
Kousky marinovaného masa pečte na otevřeném grilu. Pravidelně otáčejte a potírejte marinádou, aby bylo z obou stran rovnoměrně propečené a získalo křupavé okraje.
1
Ve středně velké misce smíchejte pivo, sójovou omáčku a med. Promíchejte s prolisovaným česnekem a na kolečka nakrájenou šalotkou.
2
Maso nakrájejte na plátky a lehce naklepejte. Z obou stran posypte solí a pepřem.
3
Poté je naložte do připravené marinády a nechte odležet minimálně 3 hodiny, nejlépe však přes noc.
4
Kousky marinovaného masa pečte na otevřeném grilu. Pravidelně otáčejte a potírejte marinádou, aby bylo z obou stran rovnoměrně propečené a získalo křupavé okraje.