1
Olej rozpalte v pánvi, přidejte cibuli a za občasného míchání opékejte 10 minut.
2
Přidejte papriku, česnek a chilli papričku, po další minutě rovněž čerené víno (madeiru) a nechte částečně zredukovat. Sejměte z ohně a nechte zchladnout.
3
Pak směs rozmixujte a promíchejte ji s masem, petrželkou a solí a dejte na 4 hodiny do chladničky.
4
Maso navlékněte na jehlice nebo špejle a špízy grilujte 10 až 12 minut.
1
Olej rozpalte v pánvi, přidejte cibuli a za občasného míchání opékejte 10 minut.
2
Přidejte papriku, česnek a chilli papričku, po další minutě rovněž čerené víno (madeiru) a nechte částečně zredukovat. Sejměte z ohně a nechte zchladnout.
3
Pak směs rozmixujte a promíchejte ji s masem, petrželkou a solí a dejte na 4 hodiny do chladničky.
4
Maso navlékněte na jehlice nebo špejle a špízy grilujte 10 až 12 minut.