1
Játra zbavte blan a pokrájejte na větší kusy. Zprudka je orestujte na oleji spolu s cibulí pokrájenou na klínky. Játrům postačí minuta dvě z každé strany, uvnitř by játra měla zůstat růžová. Hotová játra osolte a opepřete.
2
Do výpeku dejte srdíčka salátů rozkrojená podélně na čtvrtiny a krátce je opečte ze všech stran.
3
Na talíře nandejte opečený salát, játra s cibulí a kolečka pomeranče. Vše zasypte zrnky granátového jablka a zalijte zbytkem výpeku.
1
Játra zbavte blan a pokrájejte na větší kusy. Zprudka je orestujte na oleji spolu s cibulí pokrájenou na klínky. Játrům postačí minuta dvě z každé strany, uvnitř by játra měla zůstat růžová. Hotová játra osolte a opepřete.
2
Do výpeku dejte srdíčka salátů rozkrojená podélně na čtvrtiny a krátce je opečte ze všech stran.
3
Na talíře nandejte opečený salát, játra s cibulí a kolečka pomeranče. Vše zasypte zrnky granátového jablka a zalijte zbytkem výpeku.