1
Předehřejte troubu na 200 °C gril. Pstruhy osolte (i zevnitř), obalte v mouce a třikrát na bocích nařízněte. Zářezy vyplňte citrony a dutinu ryby tymiánem.
2
Pak ryby rychle zprudka opečte v pánvi s olejem a na plechu vyloženém pečicím papírem vložte na 10 minut do trouby.
3
Podle návodu uvařte pohanku. Vychladlou pohanku promíchejte se všemi zbylými surovinami a zalijte dresinkem. Pstruha podávejte na lůžku z pohankového salátu, se sklenicí bílého vína.
1
Předehřejte troubu na 200 °C gril. Pstruhy osolte (i zevnitř), obalte v mouce a třikrát na bocích nařízněte. Zářezy vyplňte citrony a dutinu ryby tymiánem.
2
Pak ryby rychle zprudka opečte v pánvi s olejem a na plechu vyloženém pečicím papírem vložte na 10 minut do trouby.
3
Podle návodu uvařte pohanku. Vychladlou pohanku promíchejte se všemi zbylými surovinami a zalijte dresinkem. Pstruha podávejte na lůžku z pohankového salátu, se sklenicí bílého vína.