Pro milovníky ryb jsme připravili recept na grilovaného pstruha se zeleninou. Při grilování plněného pstruha se skvěle propojí chutě česneku, slaniny a rozmarýnu s masem, čímž se dosáhne výtečně jemné chuti.
Snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Grilování
Hlavní chod
Ingredience
Složení
2 porce
Pstruh celý 1 ks
Česnek 3 strouž.
Rozmarýn čerstvý 2 snít.
Anglická slanina 100 g
Sůl
Olej olivový
Pepř
Citron 1 ks
Rajčata cherry na větvičce
Cuketa 1 ks
Pstruh celý 1 ks
Česnek 3 strouž.
Rozmarýn čerstvý 2 snít.
Anglická slanina 100 g
Sůl
Olej olivový
Pepř
Citron 1 ks
Rajčata cherry na větvičce
Cuketa 1 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!