1
Maso nakrájejte na kostky a osolte.
2
Smíchejte olej, sójovou omáčku, med, bílé víno, citronovou šťávu, bazalku, sušený česnek a pepř. Do vzniklé marinády naložte maso na 2 hodiny.
3
Troubu rozehřejte na 150 °C. Nadrobno pokrájenou cibuli a česnek promíchejte s pyré. Rozprostřete po zapékací míse, zakapejte olejem, osolte, opepřete.
4
Zbylou zeleninu nakrájejte na kolečka. Vyskládejte na pyré. Osolte, opepřete a posypte tymiánem.
5
Zakryjte a pečte 30 minut. Vložte máslo a zakryté dopečte 15 minut.
6
Maso napíchejte na jehly a grilujte ze všech stran 2 minuty.
1
Maso nakrájejte na kostky a osolte.
2
Smíchejte olej, sójovou omáčku, med, bílé víno, citronovou šťávu, bazalku, sušený česnek a pepř. Do vzniklé marinády naložte maso na 2 hodiny.
3
Troubu rozehřejte na 150 °C. Nadrobno pokrájenou cibuli a česnek promíchejte s pyré. Rozprostřete po zapékací míse, zakapejte olejem, osolte, opepřete.
4
Zbylou zeleninu nakrájejte na kolečka. Vyskládejte na pyré. Osolte, opepřete a posypte tymiánem.
5
Zakryjte a pečte 30 minut. Vložte máslo a zakryté dopečte 15 minut.
6
Maso napíchejte na jehly a grilujte ze všech stran 2 minuty.