1
Očištěnou cibuli a česnek nakrájejte na tenké plátky. Vsypte do hrnce a restujte na rozpáleném oleji na mírném ohni cca 20 minut. Po celou dobu míchejte.
2
Přisypte sůl, pepř, nové koření, povidla a cukr. Za stálého míchání nechte 5 minut zkaramelizovat. Pak přilijte ocet, víno a vařte dalších 10 minut.
3
Mezitím rozpalte gril, dejte na něj camemberty zabalené v alobalu a grilujte 5 minut z obou stran. Podávejte s připraveným cibulovým čatní a čerstvým tymiánem.
1
Očištěnou cibuli a česnek nakrájejte na tenké plátky. Vsypte do hrnce a restujte na rozpáleném oleji na mírném ohni cca 20 minut. Po celou dobu míchejte.
2
Přisypte sůl, pepř, nové koření, povidla a cukr. Za stálého míchání nechte 5 minut zkaramelizovat. Pak přilijte ocet, víno a vařte dalších 10 minut.
3
Mezitím rozpalte gril, dejte na něj camemberty zabalené v alobalu a grilujte 5 minut z obou stran. Podávejte s připraveným cibulovým čatní a čerstvým tymiánem.