1
Brambory omyjete, nakrájejte na čtvrtky (nemusíme je loupat) a vložte do mísy. Ochuťte solí a pepřem, přidejte větší množství olivového oleje a natrhaný rozmarýn.
2
Čepelí nože rozmačkejte sedm neoloupaných stroužků česneku, přidejte k bramborám a důkladně zamíchejte. Směs vložte do menšího pekáče a pečte dozlatova v troubě předehřáté na 200 °C asi 20 minut.
3
Z ciabatty odkrojte kůrku a nakrájíme na malé kousky. Osmažte dozlatova na malém množství olivového oleje, do kterého jste přidali 1 prolisovaný stroužek česneku.
4
Sušená rajčata, petrželku a tymián nakrájejte nahrubo a smíchejte s opečenou ciabattou.
5
Vepřové medailonky osolte, opepřete a opečte na rozehřáté pánvi na olivovém oleji dozlatova (asi 5 minut z každé strany). Ještě na pánvi pokryjte každý plátek masa připravenou směsí na krustu a kousky bryndzy.
6
Vložte do zapékací mísy a dejte zapéct do trouby pod gril nebo na horní ohřev na 5 minut, aby se bryndza lehce rozpustila.
1
Brambory omyjete, nakrájejte na čtvrtky (nemusíme je loupat) a vložte do mísy. Ochuťte solí a pepřem, přidejte větší množství olivového oleje a natrhaný rozmarýn.
2
Čepelí nože rozmačkejte sedm neoloupaných stroužků česneku, přidejte k bramborám a důkladně zamíchejte. Směs vložte do menšího pekáče a pečte dozlatova v troubě předehřáté na 200 °C asi 20 minut.
3
Z ciabatty odkrojte kůrku a nakrájíme na malé kousky. Osmažte dozlatova na malém množství olivového oleje, do kterého jste přidali 1 prolisovaný stroužek česneku.
4
Sušená rajčata, petrželku a tymián nakrájejte nahrubo a smíchejte s opečenou ciabattou.
5
Vepřové medailonky osolte, opepřete a opečte na rozehřáté pánvi na olivovém oleji dozlatova (asi 5 minut z každé strany). Ještě na pánvi pokryjte každý plátek masa připravenou směsí na krustu a kousky bryndzy.
6
Vložte do zapékací mísy a dejte zapéct do trouby pod gril nebo na horní ohřev na 5 minut, aby se bryndza lehce rozpustila.