1
Rozložte pancettu tak, aby se mírně překrývala. Položte vepřovou panenku na pancettu a opatrně ji zabalte. Za postupného otáčení grilujte na rozpáleném grilu 15 minut nebo pečte v troubě vyhřáté na 180 °C 30 minut.
2
V malém rendlíku smíchejte fíky s vývarem, vínem, džemem, provensálským kořením a brandy. Přiveďte k varu a nechte 20 minut redukovat na mírném ohni do husté omáčky. Nakonec vmíchejte máslo a dochuťte solí a pepřem.
3
Brambory omyjte a překrojte. Zakápněte olejem, osolte, opepřete, přidejte tymián a česnek. Pečte v troubě vyhřáté na 220 °C cca 15 minut.
4
TIP : maso a fíky tvoří neodolatelnou kombinaci
5
Vláknina – přirozený zdroj vlákniny
1
Rozložte pancettu tak, aby se mírně překrývala. Položte vepřovou panenku na pancettu a opatrně ji zabalte. Za postupného otáčení grilujte na rozpáleném grilu 15 minut nebo pečte v troubě vyhřáté na 180 °C 30 minut.
2
V malém rendlíku smíchejte fíky s vývarem, vínem, džemem, provensálským kořením a brandy. Přiveďte k varu a nechte 20 minut redukovat na mírném ohni do husté omáčky. Nakonec vmíchejte máslo a dochuťte solí a pepřem.
3
Brambory omyjte a překrojte. Zakápněte olejem, osolte, opepřete, přidejte tymián a česnek. Pečte v troubě vyhřáté na 220 °C cca 15 minut.
4
TIP : maso a fíky tvoří neodolatelnou kombinaci
5
Vláknina – přirozený zdroj vlákniny