1
Brambory dobře kartáčkem očistěte, vložte do vroucí vody a vařte 10 minut. Vychladlé brambory rozpulte a oloupanou cibuli nakrájejte na měsíčky. Připravte si špejle a střídavě na ně napichujte brambory a měsíčky cibule podle fotky.
2
Špízy položte na tác a pokapejte olivovým olejem. Pak je přendejte na rozpálený gril a opékejte z každé strany 6 minut.
3
V misce smíchejte skyr nebo řecký jogurt, nakrájený kopr a pepř a zalijte troškou olivového oleje.
4
Těsně před podáváním přidejte kousky čerstvého rozmarýnu a posypte jím brambory spolu s hrubozrnnou solí.
1
Brambory dobře kartáčkem očistěte, vložte do vroucí vody a vařte 10 minut. Vychladlé brambory rozpulte a oloupanou cibuli nakrájejte na měsíčky. Připravte si špejle a střídavě na ně napichujte brambory a měsíčky cibule podle fotky.
2
Špízy položte na tác a pokapejte olivovým olejem. Pak je přendejte na rozpálený gril a opékejte z každé strany 6 minut.
3
V misce smíchejte skyr nebo řecký jogurt, nakrájený kopr a pepř a zalijte troškou olivového oleje.
4
Těsně před podáváním přidejte kousky čerstvého rozmarýnu a posypte jím brambory spolu s hrubozrnnou solí.