1
Kotlety naložte na 2 hodiny do marinády z oleje, rozmělněného česneku, cukru, koření, tymiánu, soli a pepře.
2
Omyté brambory vařte ve slupce 15 minut. Fazolky zbavené stopek povařte 8 minut a zchlaďte v ledové vodě. Scezené brambory překrojte na poloviny.
3
Kotlety grilujte přiklopené na střední žár 10 minut z každé strany. Po otočení přidejte brambory na grilovacím tácku, osolte a opepřete.
4
Na dip rozmíchejte kečup, worcester, tabasko, med a 1 lžičku oregana.
5
Brambory promíchejte s fazolkami, scezenými fazolemi, nudličkami cibule, rozpůlenými cherry rajčaty. Přelijte zálivkou z olivového oleje, octa, oregana, soli a pepře.
6
Kotletky podávejte s fazolkovým salátem a kečupovým dipem.
1
Kotlety naložte na 2 hodiny do marinády z oleje, rozmělněného česneku, cukru, koření, tymiánu, soli a pepře.
2
Omyté brambory vařte ve slupce 15 minut. Fazolky zbavené stopek povařte 8 minut a zchlaďte v ledové vodě. Scezené brambory překrojte na poloviny.
3
Kotlety grilujte přiklopené na střední žár 10 minut z každé strany. Po otočení přidejte brambory na grilovacím tácku, osolte a opepřete.
4
Na dip rozmíchejte kečup, worcester, tabasko, med a 1 lžičku oregana.
5
Brambory promíchejte s fazolkami, scezenými fazolemi, nudličkami cibule, rozpůlenými cherry rajčaty. Přelijte zálivkou z olivového oleje, octa, oregana, soli a pepře.
6
Kotletky podávejte s fazolkovým salátem a kečupovým dipem.