1
Na marinádu smíchejte v misce 80 ml oleje, 3 lžíce dijonské hořčice, 4 oloupané, prolisované stroužky česneku, sůl a pepř dle chuti a lístky tymiánu. Očistěte 4 kotlety, osušte je a okraje lehce nařízněte, aby se maso nekroutilo. Vložte do misky s marinádou a nechte alespoň 15 minut rozležet.
2
Mezitím si připravte salát. Na pánvi nasucho opražte 100 g vlašských ořechů. Na dresink smíchejte lžičku vinného octa, lžíci olivového oleje a špetku soli a pepře. Salátové listy omyjte, osušte a promíchejte s dresinkem. Přidejte na kostičky nakrájených 150 g kozího sýra, lístky máty a 150 g omytých borůvek.
3
Kotlety grilujte na rozpáleném roštu 7 minut z každé strany. Podávejte je s připraveným salátkem. Letní večeře se může servírovat.
1
Na marinádu smíchejte v misce 80 ml oleje, 3 lžíce dijonské hořčice, 4 oloupané, prolisované stroužky česneku, sůl a pepř dle chuti a lístky tymiánu. Očistěte 4 kotlety, osušte je a okraje lehce nařízněte, aby se maso nekroutilo. Vložte do misky s marinádou a nechte alespoň 15 minut rozležet.
2
Mezitím si připravte salát. Na pánvi nasucho opražte 100 g vlašských ořechů. Na dresink smíchejte lžičku vinného octa, lžíci olivového oleje a špetku soli a pepře. Salátové listy omyjte, osušte a promíchejte s dresinkem. Přidejte na kostičky nakrájených 150 g kozího sýra, lístky máty a 150 g omytých borůvek.
3
Kotlety grilujte na rozpáleném roštu 7 minut z každé strany. Podávejte je s připraveným salátkem. Letní večeře se může servírovat.