1
Omyjte a rozpulte 2 batáty. Dužinu nařízněte ostrým nožem do mřížky, pokapejte lžící olivového oleje a promasírujte, aby se olej dostal dovnitř. Osolte a opepřete. Rozpalte gril.
2
Připravené batáty samostatně vložte do alobalu a navrch položte vždy plátek 5 g másla. Zabalte a vložte do grilu na přibližně 60 minut do změknutí.
3
V misce smíchejte 200 g zakysané smetany, šťávu z limety a hrst nasekaného kopru. Dejte dip odležet do lednice, dokud nebudou batáty hotové.
4
Po ugrilování vyjměte batáty z alobalu a podávejte s připraveným dipem. Jak vám chutná?
1
Omyjte a rozpulte 2 batáty. Dužinu nařízněte ostrým nožem do mřížky, pokapejte lžící olivového oleje a promasírujte, aby se olej dostal dovnitř. Osolte a opepřete. Rozpalte gril.
2
Připravené batáty samostatně vložte do alobalu a navrch položte vždy plátek 5 g másla. Zabalte a vložte do grilu na přibližně 60 minut do změknutí.
3
V misce smíchejte 200 g zakysané smetany, šťávu z limety a hrst nasekaného kopru. Dejte dip odležet do lednice, dokud nebudou batáty hotové.
4
Po ugrilování vyjměte batáty z alobalu a podávejte s připraveným dipem. Jak vám chutná?