1
Medailonky dejte do mísy a smíchejte je s utřeným česnekem, paprikou, lžící oleje, solí a pepřem – snažte se všechny přísady prsty vetřít do masa. Nechte 10 minut odležet.
2
Maso grilujte z každé strany 6 minut na grilovací pánvi nebo grilu.
3
Limetovou šťávu smíchejte se zbylým olejem, nasekanou petrželkou, cherry rajčaty, okapanými fazolemi, špenátem i mátou a podávejte k masu.
4
Fazole si připravte podle návodu na obale nebo použijte fazole v plechovce.
1
Medailonky dejte do mísy a smíchejte je s utřeným česnekem, paprikou, lžící oleje, solí a pepřem – snažte se všechny přísady prsty vetřít do masa. Nechte 10 minut odležet.
2
Maso grilujte z každé strany 6 minut na grilovací pánvi nebo grilu.
3
Limetovou šťávu smíchejte se zbylým olejem, nasekanou petrželkou, cherry rajčaty, okapanými fazolemi, špenátem i mátou a podávejte k masu.
4
Fazole si připravte podle návodu na obale nebo použijte fazole v plechovce.