1
Nejprve si připravte domácí salsu. Na kostičky nakrájejte mango, okurku a přidejte rajčata. Smíchejte je se šťávou z půlky limetky a nasekaným koriandrem. Dochuťte olivovým olejem, červeným vínem, medem, osolte a opepřete. Dejte vychladit.
2
Vepřovou panenku nakrájejte šikmo na plátky. Nesolte ji ani nepepřete a rovnou ji položte na mřížku rozpáleného grilu. Grilujte z každé strany cca 4 minuty. Pozor na to, abyste ji nevysušili. Panenka se může podávat uvnitř mírně růžová.
3
Na talíři panenku osolte a opepřete.
4
Ke každému talíři naservírujte mističku se salsou.
1
Nejprve si připravte domácí salsu. Na kostičky nakrájejte mango, okurku a přidejte rajčata. Smíchejte je se šťávou z půlky limetky a nasekaným koriandrem. Dochuťte olivovým olejem, červeným vínem, medem, osolte a opepřete. Dejte vychladit.
2
Vepřovou panenku nakrájejte šikmo na plátky. Nesolte ji ani nepepřete a rovnou ji položte na mřížku rozpáleného grilu. Grilujte z každé strany cca 4 minuty. Pozor na to, abyste ji nevysušili. Panenka se může podávat uvnitř mírně růžová.
3
Na talíři panenku osolte a opepřete.
4
Ke každému talíři naservírujte mističku se salsou.