ReceptyGrilovaná sous vide žebírka s melounovým salátem
Grilovaná sous vide žebírka s melounovým salátem
Velmi snadné
0-15 minut
0/5
Sous Vide
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Cibule červená 1/2 ks
Vepřová žebra sous-vide 1,2 kg
Salátová okurka 1 ks
Olej olivový 80 ml
Meloun Galia 1 ks
Jablečný ocet 2 plž
Pepř
Feta 150 g
Máta 1 hrs.
Vlašské ořechy 20 g
Tymián čerstvý 1 snít.
Sůl 1 člž
Cibule červená 1/2 ks
Vepřová žebra sous-vide 1,2 kg
Salátová okurka 1 ks
Olej olivový 80 ml
Meloun Galia 1 ks
Jablečný ocet 2 plž
Pepř
Feta 150 g
Máta 1 hrs.
Vlašské ořechy 20 g
Tymián čerstvý 1 snít.
Sůl 1 člž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!