ReceptyGrilovaná sous vide žebírka s melounovým salátem
Grilovaná sous vide žebírka s melounovým salátem
Velmi snadné
0-15 minut
0/5
Sous Vide
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Cibule červená 1/2 ks
Vepřová žebra sous-vide 1,2 kg
Salátová okurka 1 ks
Olej olivový 80 ml
Meloun Galia 1 ks
Jablečný ocet 2 plž
Pepř
Feta 150 g
Máta 1 hrs.
Vlašské ořechy 20 g
Tymián čerstvý 1 snít.
Sůl 1 člž
Cibule červená 1/2 ks
Vepřová žebra sous-vide 1,2 kg
Salátová okurka 1 ks
Olej olivový 80 ml
Meloun Galia 1 ks
Jablečný ocet 2 plž
Pepř
Feta 150 g
Máta 1 hrs.
Vlašské ořechy 20 g
Tymián čerstvý 1 snít.
Sůl 1 člž
Příprava
1
Žebra vyjměte z obalu a opečte na grilu rozpáleném na vysoký žár 3–5 minut z každé strany, závisí na teplotě grilu. V polovině pečení přelijte omáčkou z balení.
2
Mezitím připravte salát. Meloun zbavený slupky a semínek nakrájejte na kousky, cibuli na nudličky a okurku na tenká kolečka. Vsypte do mísy a zalijte zálivkou z oleje, octa, soli a pepře. Promíchejte a posypte nadrobeným sýrem, vlašskými ořechy a nasekanou mátou.
3
Podávejte spolu s nakrájenými žebírky, která ještě posypte hrubozrnnou solí a lístky tymiánu.
1
Žebra vyjměte z obalu a opečte na grilu rozpáleném na vysoký žár 3–5 minut z každé strany, závisí na teplotě grilu. V polovině pečení přelijte omáčkou z balení.
2
Mezitím připravte salát. Meloun zbavený slupky a semínek nakrájejte na kousky, cibuli na nudličky a okurku na tenká kolečka. Vsypte do mísy a zalijte zálivkou z oleje, octa, soli a pepře. Promíchejte a posypte nadrobeným sýrem, vlašskými ořechy a nasekanou mátou.
3
Podávejte spolu s nakrájenými žebírky, která ještě posypte hrubozrnnou solí a lístky tymiánu.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!