1
V míse smíchejte marmeládu se srirachou, solí a pepřem. Polovinu marinády dejte stranou.
2
Očištěnou panenku pokrájejte na 1,5cm plátky, obalte polovinou marinády a nechte 10 minut odpočívat.
3
Panenku grilujte na rozpáleném grilu 5 minut z každé strany. Během grilování ji zakryjte.
4
Potřete maso zbylou marinádou a dejte stranou.
5
Omytý chřest zbavte dřevnatých konců, zakápněte 30 ml olivového oleje, osolte a opepřete.
6
Rozložte na grilovací pánev a grilujte 5 minut z jedné strany, obraťte a grilujte další minutu.
7
Připravte omáčku. Rozmixujte koriandr se smetanou, zakysanou smetanou, česnekem, šťávou z 1 limety, papričkou jalapeño, solí a pepřem.
8
Chřest rozdělte na talíře a servírujte s grilovanou panenkou přelitou omáčkou.
1
V míse smíchejte marmeládu se srirachou, solí a pepřem. Polovinu marinády dejte stranou.
2
Očištěnou panenku pokrájejte na 1,5cm plátky, obalte polovinou marinády a nechte 10 minut odpočívat.
3
Panenku grilujte na rozpáleném grilu 5 minut z každé strany. Během grilování ji zakryjte.
4
Potřete maso zbylou marinádou a dejte stranou.
5
Omytý chřest zbavte dřevnatých konců, zakápněte 30 ml olivového oleje, osolte a opepřete.
6
Rozložte na grilovací pánev a grilujte 5 minut z jedné strany, obraťte a grilujte další minutu.
7
Připravte omáčku. Rozmixujte koriandr se smetanou, zakysanou smetanou, česnekem, šťávou z 1 limety, papričkou jalapeño, solí a pepřem.
8
Chřest rozdělte na talíře a servírujte s grilovanou panenkou přelitou omáčkou.