1
Na marinádu smíchejte v malém rendlíku tři nadrobno pokrájené meruňky, víno, špetku chilli, rozmarýn, sirup a přiveďte k varu. Pomalu vařte 10 minut, dokud omáčka nezhoustne. Dochuťte solí a pepřem.
2
Polovinu marinády přidejte ke kuřeti a nechte v chladu odležet 15 minut až 24 hodin.
3
Na dresink smíchejte šťávu z citronu, olej, hořčici a džem. Osolte a opepřete podle chuti.
4
Okurky nakrájejte na tenké plátky, jarní cibulku nadrobno.
5
Na rozpáleném grilu opečte kuře dozlatova, přidejte zbylé rozpůlené meruňky a pokrájenou bagetu, dokud na nich není patrná grilovací mřížka.
6
Na talíře rozdělte polníček, špenát, okurku, jarní cibulku a pokrájené kuře, které potřete zbytkem marinády. Servírujte s opečenou bagetkou a dresinkem stranou.
1
Na marinádu smíchejte v malém rendlíku tři nadrobno pokrájené meruňky, víno, špetku chilli, rozmarýn, sirup a přiveďte k varu. Pomalu vařte 10 minut, dokud omáčka nezhoustne. Dochuťte solí a pepřem.
2
Polovinu marinády přidejte ke kuřeti a nechte v chladu odležet 15 minut až 24 hodin.
3
Na dresink smíchejte šťávu z citronu, olej, hořčici a džem. Osolte a opepřete podle chuti.
4
Okurky nakrájejte na tenké plátky, jarní cibulku nadrobno.
5
Na rozpáleném grilu opečte kuře dozlatova, přidejte zbylé rozpůlené meruňky a pokrájenou bagetu, dokud na nich není patrná grilovací mřížka.
6
Na talíře rozdělte polníček, špenát, okurku, jarní cibulku a pokrájené kuře, které potřete zbytkem marinády. Servírujte s opečenou bagetkou a dresinkem stranou.