1
Grilovací rošt potřete olivovým olejem, aby se křidélka nepřipalovala.
2
Na rozpálený grilovací rošt položte 600 g marinovaných piri-piri křídel a grilujte je 10–13 minut z každé strany, dokud nebudou zlatavě hnědá a křupavá. V průběhu grilování je otáčejte, aby se rovnoměrně propekla. Po ugrilování nechte křídla 5 minut odpočinout na talíři. To pomůže masu vstřebat šťávu a zajistí šťavnatou chuť.
3
Na koriandrový dip smíchejte v misce 400 g zakysané smetany se 2 oloupanými a prolisovanými stroužky česneku, asi centimetrem oloupaného a najemno nastrouhaného zázvoru, hrstí nasekaného a omytého koriandru, lžičkou olivového oleje a dochuťte solí, pepřem a čerstvě vymačkanou šťávou z jedné limety.
4
Kuřecí křídla podávejte s nakrájenými měsíčky dvou limet a vychlazeným koriandrovým dipem. Pozor, piri-piri křídla jsou extra pálivá a návyková pro milovníky ostrých chutí.
1
Grilovací rošt potřete olivovým olejem, aby se křidélka nepřipalovala.
2
Na rozpálený grilovací rošt položte 600 g marinovaných piri-piri křídel a grilujte je 10–13 minut z každé strany, dokud nebudou zlatavě hnědá a křupavá. V průběhu grilování je otáčejte, aby se rovnoměrně propekla. Po ugrilování nechte křídla 5 minut odpočinout na talíři. To pomůže masu vstřebat šťávu a zajistí šťavnatou chuť.
3
Na koriandrový dip smíchejte v misce 400 g zakysané smetany se 2 oloupanými a prolisovanými stroužky česneku, asi centimetrem oloupaného a najemno nastrouhaného zázvoru, hrstí nasekaného a omytého koriandru, lžičkou olivového oleje a dochuťte solí, pepřem a čerstvě vymačkanou šťávou z jedné limety.
4
Kuřecí křídla podávejte s nakrájenými měsíčky dvou limet a vychlazeným koriandrovým dipem. Pozor, piri-piri křídla jsou extra pálivá a návyková pro milovníky ostrých chutí.