1
Nejprve si připravte marinádu. Rozehřejte máslo v pánvi s vyšším okrajem, přidejte pivo, promíchejte, a poté odstavte.
2
Dále do pánve přidejte drcený kmín, strouhaný zázvor a nasekanou majoránku a důkladně zamíchejte.
3
Krkovice zlehka naklepejte a z obou stran osolte, opepřete a potřete lisovaným česnekem. Poté vložte maso do marinády nejlépe tak, aby bylo celé ponořené, a vložte jej přes noc do chladničky.
4
Přibližně hodinu před grilování vyjměte marinované maso z chladničky a nechte jej ještě odpočívat při pokojové teplotě.
5
Po uplynutí této doby vložte maso na rozpálený gril a grilujte přibližně 3 až 4 minuty z obou stran. Doba grilování záleží na velikosti žáru vašeho grilu. Potírejte maso během grilování zbylou marinádou. Podávejte s ochucenou smetanou.
1
Nejprve si připravte marinádu. Rozehřejte máslo v pánvi s vyšším okrajem, přidejte pivo, promíchejte, a poté odstavte.
2
Dále do pánve přidejte drcený kmín, strouhaný zázvor a nasekanou majoránku a důkladně zamíchejte.
3
Krkovice zlehka naklepejte a z obou stran osolte, opepřete a potřete lisovaným česnekem. Poté vložte maso do marinády nejlépe tak, aby bylo celé ponořené, a vložte jej přes noc do chladničky.
4
Přibližně hodinu před grilování vyjměte marinované maso z chladničky a nechte jej ještě odpočívat při pokojové teplotě.
5
Po uplynutí této doby vložte maso na rozpálený gril a grilujte přibližně 3 až 4 minuty z obou stran. Doba grilování záleží na velikosti žáru vašeho grilu. Potírejte maso během grilování zbylou marinádou. Podávejte s ochucenou smetanou.