1
Všechny 4 plátky krkovice vložte do mísy, osolte je a opepřete z obou stran.
2
V menší misce smíchejte 4 lžíce oleje, vlijte 100 ml piva, přidejte 2 lžíce balzamikového octa, lžíci dijonské hořčice, lžíci medu a prolisované 2 stroužky česneku.
3
Připravenou marinádou přelijte maso a nechte alespoň 4 hodiny marinovat v lednici.
4
Rozpalte gril. Krkovičku vyjměte z marinády a grilujte 5 minut z každé strany dozlatova. Ihned podávejte. Nejlépe si krkovičku vychutnáte se sklenicí vychlazeného jarošovského piva. Ideální večeře pro tatínky je tu!
1
Všechny 4 plátky krkovice vložte do mísy, osolte je a opepřete z obou stran.
2
V menší misce smíchejte 4 lžíce oleje, vlijte 100 ml piva, přidejte 2 lžíce balzamikového octa, lžíci dijonské hořčice, lžíci medu a prolisované 2 stroužky česneku.
3
Připravenou marinádou přelijte maso a nechte alespoň 4 hodiny marinovat v lednici.
4
Rozpalte gril. Krkovičku vyjměte z marinády a grilujte 5 minut z každé strany dozlatova. Ihned podávejte. Nejlépe si krkovičku vychutnáte se sklenicí vychlazeného jarošovského piva. Ideální večeře pro tatínky je tu!