1
Nejprve si připravte marinádu. Smíchejte pivo, med, olej, 2 stroužky česneku, tymián, sůl a pepř, dobře promíchejte a do hotové marinády naložte na minimálně 2 hodiny plátky vepřové krkovice.
2
Troubu rozehřejte na 180 °C.
3
Brambory nakrájejte na čtvrtky, česnek rozkrojte v půli a vložte do větší zapékací mísy nebo na plech.
4
Slaninu nakrájejte na menší kousky a společně s rozmarýnem a tymiánem přidejte k nakrájeným bramborám.
5
Nakonec přidejte sůl, pepř a olivový olej a vše dobře promíchejte. Pečte v rozehřáté troubě 50 minut, dokud nebudou mít okraje zlatavou barvu.
6
V menší misce připravte dip smícháním celého balení Skyru, prolisovaného česneku, lžící olivového oleje, tymiánu zbaveného dřevnatého stonku, soli a pepře.
7
Na rozpáleném grilu opečte rovnoměrně naloženou krkovici z obou stran. Podávejte s opečeným bramborem a česnekovým dipem.
1
Nejprve si připravte marinádu. Smíchejte pivo, med, olej, 2 stroužky česneku, tymián, sůl a pepř, dobře promíchejte a do hotové marinády naložte na minimálně 2 hodiny plátky vepřové krkovice.
2
Troubu rozehřejte na 180 °C.
3
Brambory nakrájejte na čtvrtky, česnek rozkrojte v půli a vložte do větší zapékací mísy nebo na plech.
4
Slaninu nakrájejte na menší kousky a společně s rozmarýnem a tymiánem přidejte k nakrájeným bramborám.
5
Nakonec přidejte sůl, pepř a olivový olej a vše dobře promíchejte. Pečte v rozehřáté troubě 50 minut, dokud nebudou mít okraje zlatavou barvu.
6
V menší misce připravte dip smícháním celého balení Skyru, prolisovaného česneku, lžící olivového oleje, tymiánu zbaveného dřevnatého stonku, soli a pepře.
7
Na rozpáleném grilu opečte rovnoměrně naloženou krkovici z obou stran. Podávejte s opečeným bramborem a česnekovým dipem.