1
Česnek, ančovičky a olivový olej umixujte do hladké pasty.
2
Do plátků masa udělejte grilovací jehlicí díru a tou prostrčte snítky rozmarýnu.
3
Pak do masa z obou stran vetřete ančovičkovou pastu, nechte chvíli odpočívat.
4
Poté zprudka ogrilujte 2 minuty z každé strany, a pak nechte zabalené v alobalu dojít na ohni.
5
Mezitím udělejte omáčku salsa verde:
6
Smíchejte v míse olej, ocet, hořčici, kapary, česnek a bylinky. Podávejte společně.
1
Česnek, ančovičky a olivový olej umixujte do hladké pasty.
2
Do plátků masa udělejte grilovací jehlicí díru a tou prostrčte snítky rozmarýnu.
3
Pak do masa z obou stran vetřete ančovičkovou pastu, nechte chvíli odpočívat.
4
Poté zprudka ogrilujte 2 minuty z každé strany, a pak nechte zabalené v alobalu dojít na ohni.
5
Mezitím udělejte omáčku salsa verde:
6
Smíchejte v míse olej, ocet, hořčici, kapary, česnek a bylinky. Podávejte společně.