ReceptyGratinované brambory s kedlubny
Albert logoAlbert logo
  • Gratinované brambory s kedlubny

Gratinované brambory s kedlubny

Vyzkoušejte tradiční recept trochu jinak. Polovinu zapékaných brambor jsme nahradili kedlubny, které jídlo skvěle ozvláštní.
Gratinované brambory s kedlubny
Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Vegetariánské
Recepty na každý den
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Vejce 1 ks
  • Sůl 1 člž
  • Kedlubna 2 ks
  • Zakysaná smetana 200 g
  • Směs čerstvých bylinek 1 plž
  • Parmazán 100 g
  • Brambory 400 g
  • Máslo 1 plž
  • Vejce 1 ks
  • Sůl 1 člž
  • Kedlubna 2 ks
  • Zakysaná smetana 200 g
  • Směs čerstvých bylinek 1 plž
  • Parmazán 100 g
  • Brambory 400 g
  • Máslo 1 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.