1
Ve větší míse promíchejte mouku a sůl. Přidejte jogurt s vodou a vypracujte v hladké těsto. Zabalte do potravinové fólie a dejte stranou.
2
Na pánvi rozehřejte olej a orestujte na něm nadrobno pokrájenou šalotku a česnek dosklovata. Vmíchejte maso, protlak a koření. Opékejte 5 minut, přisypte špenát a odstavte.
3
Těsto rozdělte na 4 díly. Každý díl rozválejte na tenký obdélníkový plát. Doprostřed rozložte 2 lžíce masové směsi, lžičku na kostičky pokrájeného rajčete, zasypte lžící nasekaných bylinek a rozdrobeného sýra.
4
Okraje těsta přehněte přes sebe tak, aby vznikla obdélníková kapsa.
5
Na pánvi s olejem opékejte dozlatova z obou stran. Podávejte rozkrájené na trojúhelníkové díly.
1
Ve větší míse promíchejte mouku a sůl. Přidejte jogurt s vodou a vypracujte v hladké těsto. Zabalte do potravinové fólie a dejte stranou.
2
Na pánvi rozehřejte olej a orestujte na něm nadrobno pokrájenou šalotku a česnek dosklovata. Vmíchejte maso, protlak a koření. Opékejte 5 minut, přisypte špenát a odstavte.
3
Těsto rozdělte na 4 díly. Každý díl rozválejte na tenký obdélníkový plát. Doprostřed rozložte 2 lžíce masové směsi, lžičku na kostičky pokrájeného rajčete, zasypte lžící nasekaných bylinek a rozdrobeného sýra.
4
Okraje těsta přehněte přes sebe tak, aby vznikla obdélníková kapsa.
5
Na pánvi s olejem opékejte dozlatova z obou stran. Podávejte rozkrájené na trojúhelníkové díly.